Servicemonteur buitendienst | dib zonwering

2021-12-27 17:21:05 By : Ms. Shirley Lee

dib zonwering fabriceert en levert maatwerk raamdecoratie. Onze A-kwaliteit producten worden verkocht door een netwerk van partners in de Benelux. We werken in een team van enthousiaste, gedreven medewerkers en hebben ons kantoor in Oudkarspel, nabij Alkmaar.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een: SERVICEMONTEUR BUITENDIENST

Wat zijn je werkzaamheden: Als we ‘allround’ zeggen, bedoelen we ook écht ‘allround’. We zoeken een technische duizendpoot, die voor en met onze partners service verleent op raamdecoratie bij de consument aan huis.

Je bent medeverantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Dit is een zeer dynamische functie binnen een jonge, snel groeiende organisatie.

Wat verlangen we van je: · Ervaring met het monteren en inmeten van raamdecoratie is een pre; · Zelfstandig kunnen werken; · Klantgerichte & commerciële instelling; · Creatief, organisatorisch sterk en ondernemend; · Beheersing van de Nederlands taal;

Wat bieden we: Een zeer afwisselende baan, voor 5 dagen in de week in een leuk team. Het salaris past bij een uitdagende en veelzijdige functie. - 1e Contractduur van 7 maanden - Ruime inwerkperiode - Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd - Salaris: Vanaf €2.500,00 per maand

Arbeidsvoorwaarden: - Auto van de zaak - Budget voor professionele ontwikkeling - Pensioen - Personeelskorting - Reiskostenvergoeding - Telefoonplan - Werk vanuit huis Voor meer informatie, bel Sander de Kloe: 085 043 8886  Solliciteren kan hier.

<< klik hier om alle vacatures te bekijken

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.